02-08-2018.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ERTOPEN RADIO
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03.08.2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ERTopen ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.
ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 04.09.2015 ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
1. ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
2. 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ.
3. 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 400 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΕΙ.
ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΣΙΟΥΣ.
ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ε.ΣΥ. Κ.Δ.Π. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ 

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: http://www.artemis-sorras.gr/

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ: http://600dis.oramaellas.gr/


ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://www.artemis-sorras.gr/financingproposals/metoches-trapezas-anatolis/


ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 49500 ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: http://dimoi.oramaellas.gr/ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.grΣΟΚ: Ο Παπανδρέου μιλά για μη Ελληνικό DNA στην Βουλή: https://www.youtube.com/watch?v=_k2KdEvVeU4

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΛΛΗΝΩΝΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ).: https://www.youtube.com/watch?v=_7bvD-o91H4


Artemis Sorras

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ [ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ] ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ ΑΤΟΚΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
[ 100 ΕΤΩΝ ] ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ 8 { ΑΙΘΟΥΣΑ ] ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝIΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 302 ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΔΩΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΟΜΕΝΩΝ 302 ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
02-08-2018.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ERTOPEN RADIO 02-08-2018.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ERTOPEN RADIO Reviewed by ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ on 3:13 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.